Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира кампания за издаване на нови  Mastercard. Тя

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира кампания за издаване на нови  Mastercard. Тя
Коментари Харесай

Дебитните карти за деца и тийнейджъри от Fibank предоставят възможност за атрактивни награди

Fibank (Първа капиталова банка) стартира акция за издаване на нови  Mastercard. Тя ще продължи до 15 октомври 2023 година, а в томболата вземат участие всички клиенти, издали и активирали Kid/Teen дебитна карта от банката в интервала на акцията.

Fibank ще раздаде по 30 ваучера за извършване на покупки в Orange  на стойност 100 лв., а през октомври ще бъдат изтеглени 3 огромни награди - фамилен уикенд в комплекс „ Тракиец “ с две нощувки в студио за двама с дете (включва: закуска, прилагане на релакс зона с парна баня, инфраред и финландска сауни, вътрешно и външно отопляемо джакузи, вътрешен акватоничен басейн, външен сезонен басейн, фитнес зала, паркинг и интернет, тур в конната база) и включен урок по езда за всеки печеливш.

С дебитните карти за деца и младежи от Fibank управлението на джобните пари за детето е несъмнено, бързо и елементарно. Те могат да се употребяват за изтегляне на банкомат и заплащане в търговски обекти, в това число безконтактни интервенции до избраните от родителя предели. Kid/Teen дебитните карти на ПИБ са с доста преференциални условия:
без такса за издаване и поддръжка на картата до навършване на пълноправие на детето; сметката, към която се издава картата, е без такса разкриване и поддръжка до навършване на пълнолетие; не се дължат такси, при заплащане в комерсиалните обекти или теглене на пари от банкомат; без такси при преиздаване на картата заради приключване периода на годност.
Специално за младежите, картите Debit Mastercard PayPass Teen оферират атрактивни функционалности, като: цифрова карта за бързо и елементарно извършване на покупки с телефон, комфортно мобилно банкиране с лимитирани дейни права в приложението Моята Fibank и специална спестовна сметка " Smart Teen ", в която детето може да икономисва своите свободни средства.

Дебитните карти за деца и младежи от Първа капиталова банка са с забавен за децата дизайн, а банката предлага и решение за заплащане на ПОС терминал – аксесоар с спомагателна микрокарта. Аксесоарът може да се носи като гривна на ръката или под формата на ключодържател. В него се слага микрокарта, с която може да се вършат бързи безконтактни заплащания.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР